Velkommen til Feriefondens hjemmeside

Under topmenupunktet 'Praktisk' kan du læse en masse om feriefonden. Lejebetingelser, lejepriser, hvad indeholder husene mm. Så log ind på siden og læs hvad der er beskrevet under diverse menupunkter.
Du kan kun booke uge 17 / 2018 med i indeværende ferieår. Efter lodtrækningen åbnes der for det nye ferieår. Du kan lægge lodder ind fra mandag den 22/01 2018 kl. 12.00 til og med søndag den 04/02 2018 kl 23.59 2018. 
Punktet "Lodtrækning 2018" er opdateret.

Der åbnes for booking i det nye ferieår den 21-02-2018 kl. 12:00.

Campingvognen på Bøsøre har vi desværre måtte sælge, da det ikke kunne hænge sammen økonomisk. Der er kun vognen på Feddet Strand Camping nu.

Breaking news - Lejligheden i Juan les Pins i Sydfrankrig er stort set færdigindrettet og møbleret, men der mangler lige de sidste detaljer, før kan vi åbne for bookinger. Frem til og med uge 17 er det først til mølle princippet, der gælder, når lejligheden gives fri til bookinger. Fra og med uge 18 er lejligheden omfattet af årets lodtrækning for det kommende ferieår. Følg med her på hjemmesiden.
 

 

  • Log ind ved at skrive dit navn og dit kodeord. (ved første log ind er kodeordet dit CPR-nr. uden bindestreg)
  • Fornavn :
  • CPR nr. / kodeord :
  • VIGTIGT: Hvis du ikke kan logge ind med dit kodeord, så prøv med dit CPR-nr., før du kontakter os.

    Når du er logget ind, bedes du som det første kontrollere, at dine stamdata er udfyldt.

Login problemer?

Første gang du logger ind på vor nye hjemmeside, skal du følge nedenstående:
 

Hvis du er ansat i regionen, logger du ind med dit fornavn (små bogstaver) og dit CPR nr. uden bindestreg.

Hvis du er pensionist / efterlønner, skal du også logge ind med dit fornavn (små bogstaver) og dit CPR nr. uden bindestreg.
Som ny pensionist/efterlønner skal du kontakte Administrationen for at få ændret din status i systemet, før du kan logge ind.